Vernisajul expoziției Vinil @ BJF

Vernisajul expoziției Vinil @ BJF

În acest an, expoziția Bucharest Jazz Festival de la ARCUB este dedicată vinilului. De la jazz la folk și world music, cele câteva mii de discuri expuse la Vinil @ BJF sunt curate de Viscuri.ro – Discuri de Vinil și Sunete Vintage.

Vernisajul este urmat de un DJ set cu viniluri, adus la Bucharest Jazz Festival de Vinyl, Rum, Tapas & Wine, în care muzica este redată în totalitate de înregistrările analog. Pentru câteva ore, DJ UFe va face publicul de festival să uite de lumea digitală a sunetelor procesate cu o selecție de discuri de jazz și world music din colecția personală.

UFe
UFe se manifestă ca o explozie de influențe și genuri muzicale diverse, ce creează un stil unic, greu de pus într-o categorie. De la ritmurile ancestrale ale Africii și sunetele tropicale ale Americii Latine, până la jazzul și funk-ul care stau la baza hip hop-ului, la care se adaugă influențele muzicii electronice, multe elemente au modulat stilul său într-o muzică incredibil de eclectică.

Vinyl, Rum, Tapas & Wine
Vinyl, Rum, Tapas & Wine este o platformă de evenimente, label și familie de artiști care promovează descoperirile muzicale, curatoriază și creează un conținut muzical autentic împreună cu artiștii și producătorii VRTW.

Luni 2 iulie
Bucharest Jazz Festival Live @ Gabroveni Jazz Club 19:00
Vernisaj expoziție: Vinil @ BJF 
Album Art & Vinyl Jazz • VRTW

Intrare libera